Site icon #спільно

Аттестационная комиссия при МВД продолжает собирать информацию о “мусорах”

Атестаційна коміссія при Міністерстві внутрішніх справ продовжують збирати відомості про факти неправомірної поведінки співробітників ЦА НП, ГУ НП України в м. Києві та Київській області.

Ми всі розуміємо, що саме зараз для народу України слушний момент створити саме ту систему правоохоронних органів, яку вже 25 років потребує народ України.

Ми всі знаємо як працювала, та ще продовжує працювати ця погана система: побори, побиття, рейдерство, кришування, бездіяльність та ін. Ця система поломала не одну долю та забрала не одне життя.

Усі поганці, які були інструментом безладдя зараз намагаються пролізти у нову Національну поліцію, та нажаль деякі пролазять, пролазять завдяки дуже скороченого часу на тестування та співбесіду та нестачі інформації у атестаційної коміссії.

Атестаційна коміссія створила спеціальну форму, де кожен з Вас може допомогти очистити цю ланку від покидькив шляхом надання відомостей про злочини.

Просимо допомогти інформацією!

Форма для збору та розгляду повідомлень від громадян України про факти неправомірної поведінки співробітників Центрального апарату НП, ГУ НП у місті Києві та Київській області.

Допоможи створити дійсно нову Національну поліцію, дай інформацію про корупціонерів у МВС!

Якщо не маєш інформації що до корупції – допоможи розповсюдженням цієї інформації, багато людей про цю форму навіть і не чули!

Не забудемо та не вибачемо!

Не повторимо знову!

до цієї теми:

Роман Синицын: милиционер съел аттестационный лист. На полиграфе — наркотики, взятки, избиения…

Підписуйтесь на нашу сторінку на facebook!

Долучайтесь до нашої спільноти на facebook!

Спільно – реальні новини України!

Exit mobile version