Site icon #спільно

Звернення родин загиблих Героїв “Небесної Сотні” щодо вшанування пам`яті загиблих Героїв 18,19, 20 лютого у столиці України

Родини загиблих Героїв “Небесної Сотні” звернулися до громадських організацій та організаторів проведення громадських заходів в дні вшанування пам`яті загиблих Героїв “Революції Гідності” 18,19, 20 лютого.

На своїй сторінці “facebook” родини загиблих звернулись з проханням не перетворювати дні вшанування пам`яті загиблих на вирішення політичних та будь яких інших проблем та питань:

“18,19,20 лютого в Україні щорічно відзначається День Героїв “Небесної Сотні”.

18,19,20 лютого родини загиблих Героїв, поранені під час Революції Гідності, активісти Майдану та багато людей з усієї країни приїдуть до столиці України, щоб вшановувати пам`ять загиблих Героїв “Небесної Сотні”.

Ще неділю тому у соцмережах з`явилися заклики з призовами “збиратись на Майдан, іти на штурм” та інше, що ніяк не стосується вшанування пам`яті загиблих Героїв Майдану.

Ми звертаємось до людей, які закликають до подібних дій, з проханням дати нам вшанувати пам`ять наших рідних, та не перетворювати цю подію та дні вшанування пам`яті на вирішення політичних та будь яких інших проблем та питань, і разом з нами вшанувати загиблих Героів.

Вічна пам`ять загиблим Героям

З повагою, родини загиблих Героїв “Небесної Сотні”

Підписуйтесь на нашу сторінку на facebook!

Долучайтесь до нашої спільноти на facebook!

Спільно — портал громадянського суспільства!

Дякуємо за розповсюдження інформації!

Exit mobile version