Site icon #спільно

Марзак Іван Миколайович “відмазує” від суду синочка Михайла Марзака, який ножем трохи не вбив людей

Важка ситуація у питанні досягнення справедливості склалася у Львівському суді, де за скоєння тяжких злочинів судять Михайло Марзака, сина бувшого голови Комінтернівської РДА Марзака Івана Миколайовича. 

Ситуацію розповідає адвокат потерпілого Олександр Кіпчарський:

Іван Марзак, на даний час помічник народного депутата України Едуарда Матвійчука – колишнього одіозного губернатора Одеської області, ставленика В. Януковича, організував разом з «активістами С14» , блокуваня  зали суду, використовуючи при цьому меблі, що були в приміщенні.

Позбавили волі та можливості вільно пересуватись головуючого суддю, двох представників потерпілих, прокурора та секретаря судових засідань. Блокування тривало 6 годин, під час якого лунали грубі образи, нецензурні висловлювання в бік головуючого та інших учасників процесу. Також, навіть до туалету нікого не випускали і в грубій формі запропонували головуючому судді (яка є жінкою), за необхідності справляти свої природні потреби прямо у залі судового засідання.

Одним з обвинувачених є син І.МарзакаМихайло Марзак, який разом зі своїми колегами завдав штик-ножем 10 ножових поранень двом перехожим що стали на захист водія таксі (працівнику Львівської ОДА, а також працівнику СБУ – пошкодження легень, крововилив до 1500 мл. в одного та 500 мл. в другого потерпілого, рвана рана грудної клітки, колото-різані рани голови, тулуба та ін),. Нападники, мотивуючи, що вони є учасниками АТО вимагали від таксиста безкоштовно їх відвезти за необхідною  адресою.

Випадковими свідками та постраждавшими, які заступились за водія стали гр. Олійничок Т.Р. та гр. Будько В.С. Після бійки обвинувачені втекли з місця події, залишивши стікаючих кров’ю потерпілих, однак через кілька хвилин були затримані працівниками міліції.

Під час блокування, з розмов «активістів» стало відомо, що  більшість -і це не мешканці м. Львова, а особи, що прибули із Закарпатської області, м. Києва та інших міст, окрім цього серед присутніх була особа (студент), яка ствердила в приватній розмові, що по суті не знає, що тут відбувається, вона «просто проти влади», а за присутність в приміщенні суду їй обіцяли заплатити 250 грн.

Через 6 годин блокування Іван Марзак та ще декілька осіб відбули до приміщення Прокуратури Львівської області, де мали розмову із Прокурором Львівської області – п. Федиком Р.Р.Піссля повернення Іван Марзак подякував «активістам» за участь у блокаді, дозволив їм розблокувати приміщення та повідомив, що між ним та прокурором Львівської області досягнуто домовленості – обвинувачені почнуть надавати покази(яких протягом року не давали), натомість їм змінять запобіжні заходи, а покарання буде умовним.

Таким чином Марзак намагається прикрити злочинні дії свого сина участю в АТО та, користуючись цим фактом, не застосовувати до винуватців покарання, що передбачено чинним законодавством України.”

Псевдопатріот Марзак Іван Миколайович — “перефарбовувався”. Шлях рига: від яника по сьогодні
При цьому на сторінках соцмереж представники «активістів» подають події під «власним соусом»:хлопці не винні

Львівська Газета “Ратуша” про беззаконня сім`ї Марзаків

Дякуємо за поширення інформації!

Підписуйтесь на новини Спільно у соцмережах:

Наша сторінка на фейсбукSpilno – реальні новини України

Наша спільнота на фейсбук: Spilno – реальні новини України

Exit mobile version