Site icon #спільно

“Порвало”. Зорян Шкіряк: “Медведчук – кремлівський ублюдок і путінський жополиз, ху*лівська наволоч! Гандон і федераст, одним словом”

Що може буте краще, ніж від радника Міністра МВС України Зоряна Шкіряка прочитати гарний добрий допис на адресу кремлівського олігарха зрадника України Медведчука?

Відповімо:  прочитати не один, а три дописи та почути їх від Зоряна наживо.

На своїй сторінці “facebook” Зорян Шкіряк зробив допис на адресу Медведчука.

З надією, що це початок кінця для мертветчука – цитуємо патріота та громадянина України:

“Пишу виключно як патріот і громадянин України.
Медведчук – кремлівський ублюдок і путінський жополиз! Він активний представник держави-агресора і рупор російських терористів в Мінському процесі. Ідеологічний ворог Українськоі державності і просто ху*лівська наволоч! Гандон і федераст, одним словом.
Його “український вибір” – це особистий вибір путіна! Це вибір
росийсько-терористичних банд “л-днр”: вбивць, гвалтівників, мародерів та окупаційних військ РФ! Злочинно-пропагандиський осередок сепаратизму, спроб розколу і дестабілізаціі внутрішньоі ситуаціі в Украіні. Збіговисько антиукраїнської нечисті, що баламутить тут воду за наказом Кремля! Ім поставили задачу – розхитувати Украіну з середини.
Це аксіома, що не потребує доказів.
Паскуди! Їхню мрачну “контору” вже давно пора прикрити, як організацію, що сповідує фашистсько-сталінські, ворожі і неприйнятні для нашої країни принципи. Вони розпалюють національний розбрат, а їхні дії координуються і фінансуються з Москви та загрожують державному суверенітету і цілісності України!
Особисто я, готовий відповідати і аргументувати кожне своє слово.

В ГПУ повідомили, що провадження котре процесуально відкрили за “малявою” якось нардепа з антидержавного, російсько-терористичного політ угрупування у ВР “оппоблок” проти мого друга і бойового побратима, українського патріота Андрій Левус, закрито. От і добре. Бо на голову не налізало, анріал якийсь… Наразі, жодних питань.

Приєднуюсь до вимоги Патріотів щодо притягнення до відповідальності і арешту державного зрадника, адепта “руського міра” і агента російських спецслужб в Украіні, кума путіна, Медведчука! Цю заслану суку потрібно судити! Для держави це справа честі.
А те що він бере участь в перемовинах – просто ганьба! Но комент. Пардон за надмірні емоції, наболіло.
Реванш не пройде! Слава Украіні!”

Підписуйтесь на нашу сторінку на facebook!

Долучайтесь до нашої спільноти на facebook!

Спільно — портал громадянського суспільства!

Exit mobile version