Site icon #спільно

Добровольці «С14» напали на Львівського таксиста. Відео

Справжні обличчя добровольців «С14», яких судять за “спровокований” конфлікт з таксистом і представником СБУ.

Як стверджують представники «С14» на сторінках своєї спільноти «герої АТО»:  «Мішаня”, “Несмачний”, “Фашик” та “Морячок”( Марзак Михайло Іванович, Жикол Віктор Вікторович, Мазорчук Володимир Олександрович, Мірошник Олег  Анатолійович)  – порядні хлопці, не хулігани, а бійку, спровокував хамовитий таксист, який “ще й удрав зі справи”. Кожен би втікав, куди очі бачать, якщо б на нього одного напали та витягували з автомобіля 4 молодика з ножами.

Також активісти зазначають, що справа сфабрикована. Цікаво у яких місцях?

Ось ніж, яким нікого не різали та  його власник Марзак Михайло під час затримання.

Усю «адекватність»  добровольців та зачинщиків конфлікту можна побачити на відео. Найбільш активним та “культурним”  був Марзак Михайло, при цьому націоналісти «С14» стверджують,  що провокаторами був сам таксист і представник СБУ. Відео зазнято на телефон випадковим свідком,увагу якого привернула гучна компанія, що здійняла галас. Це початок конфлікту,коли молоді люди вимагали у водія таксі довезти їх безкоштовно,оскільки вони учасники АТО. Двоє чоловік, що стоять біля авто- працівник Львівської ОДА та  працівнику СБУ, які налаякали хлопців та прийняли надалі удар на себе. Водій таксі в цей момент від’їхав, зупинився поруч та викликав поліцію.

Ще одним активним захисником і блокувальником суду у Львові, який готовий брати таких хамів на поруки,  є Низкогуз Михайло Юрійович, уродженець м. Червоноград, Львівської області, Депутат Львівської обласної ради.

Ось так, молоді люди хочуть уникнути покарання та прикриваються патріотичною діяльністю, участю в АТО, Народними  депутатами і їх помічниками. А батько-регіонал тепер намагається «відмазати» синочка, оскільки він “герой Ато”:

Марзак Іван Миколайович «відмазує» від суду синочка Михайла Марзака, який ножем трохи не вбив людей

Псевдопатріот Марзак Іван Миколайович — «перефарбувався». Шлях рига: від яника по сьогодні

Дякуємо за поширення інформації!

Підписуйтесь на новини Спільно у соцмережах:

Наша сторінка на фейсбукSpilno — реальні новини України

Наша спільнота на фейсбук: Spilno — реальні новини України

Exit mobile version