Дрогобич Інфо – інфо для вати та сєпарів!?

“За час моєї недовгої служби в зоні АТО я побачив чимало лиха, підлості, брехні продажних генералів, звірства сеператистів, але публікувати такі аморальні речі для загального огляду, як це роблять “вищестоящих” сайту “Дрог Інфо”, ніколи б не відважився. Йде мова про відео «Сепаратисти взяли у полон дрогобичанина», – мого земляка та бойового побратима, у якому відображено катування загиблого близько півтора року тому в зоні АТО  Івана Ісика.

Вважаю, що таким ганебним вчинком адміністрація сайту переступила усі існуючи норми етики і моралі. Тож, однозначно, що  антигуманна політика “Дрогінфо”, що завдала болю родині героя-дрогобичанина і викликала обурення громадськості усієї Дрогобиччини, викликала у моїй душі протест. Я й раніше ніколи не захоплювався блюзнірськими публікаціями цього інтернет-видання, а тепер ні я, ні мої бойові побратими не читатимуть цього горезвісного сайту! І закликаю усіх дрогобичан та журналістів – піднятися на одностайний протест проти аморальності даного видання. Воно суперечить журналістським нормам та морально-етичним принципам.
В плані своєї «сенсаційності» інтернет-портал новин Дрогобицького району «Дрогобич Інфо» (електронна адреса www.droginfo.com.ua) побив усі рекорди бруду та ницості!

До сих пір, доволі актуальною темою для дискусії був факт розміщення на вказаному новинному ресурсі ну ду-у-уже «свіжої» та «сенсаційної» «новини» з підкріпленим до неї відеоматеріалом під назвою «Дрогобичанин у полоні сепаратистів». Зміст даного матеріалу та внутрішній мотив т.зв. редактора під час його розміщення не зрозумілий. Можливо, керівництво аморального сайту таким чином проводить заходи з мотивації та підвищення морального духу чоловічого населення з метою протидії зовнішньому ворогу на сході України?

А може поняття «ворог» для більшості українців відмінне від розуміння поняття «ворога» в очах редакції Дрогінфо? Особливо, якщо взяти до уваги той факт, що “управитель” сайту Федис Максим Богданович з березня 2014 року по т.ч. перебуває на території, як це не дивно, Російської Федерації, звідки здійснює керування сайтом.
Цікавий факт – первинна новина про загибель дрогобичанина Івана Ісика була опублікована на цьому ж Дрогінфо незадовго після трагічної дати (дата розміщення новини 16.10.14 р.). Яку «сенсаційність» повинна була отримати фактично ПОВТОРНА публікація, підкріплена відеоматеріалом насильницького змісту? Чи може вона була розрахована на перегляд родиною загиблого з антиморальною скандальною метою — збільшити рекордну кількість переглядів сайту?
При детальнішому дослідженні публікації, можна побачити, що власник аккаунта на сервісі Youtube.com, відеоматеріал  якого відображається у скандальній публікації є активним поціновувачем відео каналів Анатолія Шарія (до слова, відомого українофоба) та каналу «Russian channel». Виникає запитання – чому основний редактор Дрогобицького інтернет-порталу здійснює розміщення відверто-проросійського контенту на своєму сайті?

Читайте також:  Лживые коррумпированные депутаты Евгений Дейдей и Ирина Суслова

Якщо копнути глибше – дізнаємось, що в даний момент сам інтернет-ресурс Дрогінфо фактично «висить у повітрі». Місцезнаходження Загородничка Павла Богдановича – власника домену вказаного сайту невідоме (подейкують що проходив лікування від наркозалежності в Одесі), телефонні дзвінки за зазначеним у розділі «Контакти» номером не дають змоги зв’язатися з редакцією…” –

Розповів бойовий побратим загиблого Героя України Івана ІСИКА