Знову горезвісні рюкзаки по 3 000грн/шт, які досі невідомо де та в кого були  в закуплені міністерством внутрішніх справ за “темною” схемою Авакова та його компанії. Якість “лізе боком” службовцям батальйонів АТО.

Екс-комбат добровольчого батальйону “Айдар”, нині народний депутат України Сергій Мельничук назвав ці рюкзаки“Рюкзаками імені Авакова”, та описав ситуацію на своїй сторінці у соцмережі “facebook”:

“Багато розмов та легенд ходило про ці рюкзаки, але мало хто мав можливість їх побачити на власні очі. Зроблені з дешевої китайської тканини. А рамну основу рюкзака, замість алюмінієвих патрубків зробили з обрізків звичайних водопровідних труб. І на це “г” витратили близько 16,5 мільйона гривень державних коштів.”

рюкзак

Ось такі вони Рюкзаки “імені Авакова”…

Син Авакова, рюкзаки та бюджетні гроші (розслідування)

Увесь час журналісти шукали правди, щодо необґрунтованої собівартості таких рюкзаків, тобто: кому і за що було заплачені такі великі кошти, коли у США можливо було закупити армійські тактичні рюкзаки, які набагато кращі та роками розроблялися американськими вченими під любі завдання спец підрозділів та армії.

Рюкзаки “імені Авакова” Аваков закупив за державні кошти за ціною по 3000 грн/шт, на сумму 16,5 мільйона гривень. Виходить, рюкзаків закуплено було біля 5500 шт.

Рюкзак НАТО коштував тоді 1800 грн/шт, тобто НАТОвські рюкзаки можливо було закупити за 9,9 мільйона гривень, тобто біля 6,6 мільйона гривень було вкрадено з наших кишень!

Александр Аваков проиграл в казино 100 000 рюкзаков для АТО 

Основним питанням залишається питання якості. Рюкзаки “імені Авакова” – китайська тканина та обрізки звичайних водопровідних труб, рюкзаки НАТО – мають міцний та легкий алюмінієвий каркас

рюкзак2

Вдалося поспілкуватися з бійцем батальйону МВС у Харкові:

“Дехто рюкзаки отримав, під розпис. Командири сказали берегти, бо за них несемо матеріальну відповідальність, якщо буде пошкоджено – будемо платити. Тому, багато хто відмовився їх отримувати. В першу неділю нагрузили один з таких рюкзаків банками з тушенкою та іншою їжею, десь до 20 кг – рюкзак порвався, якість дуже погана. НАТОвські рюкзаки витримують по 60 кг, та це ще й на бігу, а тут лямки рвуться, бо шиті не ясно якими нитками. Також є проблема при носінні – в залежності від росту – рюкзак може бути давити, та є відчуття дискомфорту.”

Читайте також:  Провокації від проросійських священослужителів

Пане Аваков, забирайте свій непотріб та поверніть кошти до бюджету нашої країни!

Автор:  

Подписывайтесь на новости “Спільно” в  Ваших социальных сетях:

Страница Spilno в Facebook   Поставь “Like” и подпишись!  

Группа Spilno в Facebook        Присоединяйся к сообществу!

Страница Spilno в Тwitter        Заходи и “читай” нас!

Страница Spilno в Google +     Подпишись в Google +

Канал Spilno в YouTube           Подпишись на канал YouTube

Страница Spilno ВКонтакте     Подпишись на новости! 

Группа Spilno в ВКонтакте       Присоединяйся к сообществу!