В час, коли йде війна з російським агресором, коли на сході гинуть наші бійці – наша держава, в обличчі брехливого Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та мабудь його бізнес інтересів у обличчі ПАТ «Укрзалізниця», не лише продовжує співпрацювати з ворогами України, а й з наших кишень фінансує стратегічні залізничні шляхи, розв’язки та сполучення.

Безконтрольно та без зупинок, з територій підконтрольних терористами, російські вагони без перешкод та перевірок курсують по нашій території. Це питання є не тільки питанням  спонсорування тероризму та терористів, це питання є і питанням безпеки як віськових так і усієї країни.

Розслідування злочинної бездіяльності уряду України від Олександра Гуменюка для “Слідства.Інфо” прямо з зони АТО

Олександр Гуменюк:

“Що Ви знаєте про Донецьку залізницю? Напевно небагато. А цікавого там насправді дуже багато. Почнемо з того, що дане державне підприємство досі функціонує і знаходиться воно у Донецьку. Більше того, витрачає бюджетні кошти… Для чого і з якою ціллю? На всі ці питання ми дамо відповідь у нашому новому фільмі-розслідуванні Слідства.Інфо “Дорога в паралельну реальність”.

Фінансування та відновлення вузлових станцій Іловайськ та Дебальцеве відбувається за наш з Вами рахунок. Компанії, що отримують ці гроші та виконують там роботи зареєстровані та функціонують в Донецьку, а їхні власники шанувальники “руского мира”. Щодня повз лінію розмежування з окупованої території прибувають сотні вагонів з вугіллям. І це лише невеличка частина того, що нам вдалось розвідати про роботу Донецької залізниці. Ми відправились в зону АТО для того аби продемонструвати Вам, як і для чого функціонують залізничні шляхи на окупованих терористами територіях.”

Вони саджають добровольців, “шукають” винних у розстрілі групи Ендрю, та при цьому закривають очі та контролюють мільярдний трафік контрабанди…

Читайте також:  Гройсман розраховує, що цього року економіка України зросте на 3%

Георгій Тука: наркотрафік та коштовності стали причиною розстрілу мобільної групи Андрія Галущенко

Мабуть, не доречним буде питання: чи є в Україні служба безпеки?

Підписуйтесь на нашу сторінку у facebook!

Долучайтесь до нашої спільноти у facebook!