Не такий святий Москаль, як його малюють

Це я наніч дивлячись, згадав Геннадія Москаля. Перебирав старі фото й натрапив на ті, які мали відношення до розслідування кримінального та “бізнесового” шляху Дмитра Фірташа. На цих світлинах самого Геннадія Москаля немає. Зате є його друг, колишній заступник по Чернівецькій області, а потім глава УБОП Чернівецької області Іван Мирний.
Це саме той Іван Мирний, який викупив з під арешту у Геннадія Москаля за 1 300 000 $ Дмитра Фірташа, якого було затримано і посаджено в Чернівецький слідчий ізолятор за підозру контрабанді і нелегальному виробленні горілки “Буковинська”.

Це я до того, що не вірте нікому, хто каже що Геннадій Москаль – це кришталево чесна і незаплямована корупцією людина. Після одержання Геннадієм Москалем пристойного хабаря від Дмитра Фірташа він вийшов на волю і продовжив свій “тернистий” шлях. А в якості подяки своєму рятувальнику, Івану Мирному Дмитро Фірташ запропонував місце керівника його особистої охорони. Колишній підлеглий Геннадія Москаля, полковник Мирний прийняв пропозицію бандита і контрабандиста Дмитра Фірташа. Спочатку став його персональним бодигардом, а згодом і народним депутатом від Партії регіонів.
А дочого тут Москаль? – запитає хтось. Та, до слова. Очікується, що післязавтра Геннадій Москаль організовує демонстрації й пікети проти активістів Правого сектору, над якими у понеділок, 18 січня в Апеляційному суді міста Ужгород відбудеться судове засідання.

Принагідно, якщо хтось із тих, хто прийде підтримати наших хлопців-патріотів – нагадайте, будь ласка, Геннадію Москалю, що є ті, хто пам’ятає одержання ним хабарів 12573783_772158119594863_2151625805039638018_nвід Дмитра Фірташа та інших бандитів і контрабандистів. До речі, можна Москалю й більше чого пригадати з його кримінально-мєнтовського минулого.
Світлина зроблена після викупу Дмитра Фірташа з Чернівецького СІЗО. На передньому плані ліворуч – Іван Мирний, на той час заступник Геннадія Москаля по Чернівецькій області. Фірташ – в центрі в білій сорочці.

Читайте також:  Нацрада перевірить ще один канал Мураєва через вислови Лукаш та Пальчевського

Ростислав Демчук

 

 

Підписуйтесь на нашу сторінку на facebook!

Долучайтесь до нашої спільноти на facebook!

Спільно – реальні новини України!