Волонтерська премія Євромайдану SOS 2017

Відома волонтер Катерина Борисенко стала номінантом “Волонтерської премії -2017” від Євромайдан SOS

Катерина, почала свою волонтерську діяльність ще в наприкінці 2013 року. Спочатку як оператор гарячої лінії “Євромайдан SOS” під час революції в 2014 році, потім долучилась до волонтерської допомоги військовим на Сході. 
Катерина взяла на себе організацію плетення маскувальних сіток для військових на фронті. Ось вже кілька років Катя та інші небайдужі люди, плетуть щодня маскувальні сітки для військових, про хронічки їх роботи можна дізнатись за хештегом #хроники_сеткоплётки. Її чарівними руками було зроблено не один десяток сіток, які захищають та рятують життя бійців в зоні АТО.

Про Катю кажуть, що вона – Дівчина з великої букви: постійно допомагає пораненим в шпиталях, купує та відвозить продукти, медикаменти, речі першої необхідності. Вона – звичайна дівчина з незвичайним зайняттям: допомагати тим, хто цього чекає і потребує. Катерина ніколи не відмовить допомозі і завжди буде там, де потрібна.

Нагородження «Волонтерською премію – 2017»  відбудеться 30 листопада 2017 року у міжнародному конгрес-центрі “Український дім” у Києві

– Євромайдан SOS