Волонтерська премія Євромайдану SOS 2017

Відома волонтер Тамара Петерсен стала номінантом “Волонтерської премії -2017” від Євромайдан SOS

Бути на відстанні та у безпеці, але все одно до глибини душі відчувати весь біль війни в Україні та допомогати біцям і їх родинам — це про Тамару Петерсен.

Живе вона вже давно у Гамбурзі і могла б продовжувати жити у своєму звичному комфортному життєвому ритмі, але ні – її чуйне серце щодня активізує її на життєво важливі вчинки.
Починаючи з Майдану вона долучилась до організації лікування поранених закордонном. Тамара не чекала, що хтось її про щось попросить, а сама почала вишуковувати інформацію про поранених та активно вирішувати різні логістичні завдання. Здійснювала збір коштів серед української громади в Німеччині для оперування та протезування у закордонних клініках учосників протестів на Майдані, які отримали поранення очей.
Нині Тамара долучає німецьких лікарів до надання на потрепи фронту на сході важливих для життя якісних перевязочних та хірургічних матеріалів, об’єднує українців для допомоги родинам бійців, передаючи для них одяг та інші важливі речі, опікується пораненими, збираючи кошти на їх лікування.
При поданні номінації Тамари, нам написали, що такі люди, як Тамара, є прикладом людяності та солідарності. А єдність у допомозі, коли навколо виникає лихо, найнеобхідніша.

Нагородження «Волонтерською премію – 2017»  відбудеться 30 листопада 2017 року у міжнародному конгрес-центрі “Український дім” у Києві

– Євромайдан SOS