Юрий Прилипко Гостомель Киевская область

Екс-регіонал, селищний голова Гостомеля Юрій Прилипко став дуже відомою людиною після подій на Майдані у 2014 році. Після втечи сімейки януковича Майданівці знайшли в складах у Прилипка автопарк біглої сімейки.

Прилипко сховав у себе кортедж та елітні авто біглого президента на суму більш ніж 2 млн. дол. США.

Але це не завадило “завгару” януковича вистроїти успішну кар`єру як собі, так і своїй родині та наближеним – Юрій Прилипко став головою селища Гостомель.

Далі, від погроз, побиття журналістів, рейдерських захоплень, афер, банди тітушок, карманного “батальйону” до вирубки практично усіх лісів селища Гостомель, махінацій з землями, незаконні забудови з несплатою ПДВ до бюджету, корупція та багато іншого – це все, що відомо про одіозного Прилипка, на якого у нашій державі немає законодавства, бо його синок – прокурор

Терпець мешканців селища Гостомель уривається – “Прилипон” разом зі своєю адміністрацією підсовує громаді “свій” генеральний план розвитку селища:

“Гостомель. Перші згадки датуються 15 сторіччям. Магдебурзьке право, гайдамакі. Кожна вуличка Гостомеля просякнута великою історією. Ні час, ні війни не змогли знищити унікальну атмосферу затишного селища з рештками недоторканної пріродньої краси. Біда прийшла звідки не чекали – генеральний план, в якому 92 гектара призначені забудову багатоповерхівками” – інформаційна агенція Погляд