Справжні обличчя добровольців «С14», яких судять за “спровокований” конфлікт з таксистом і представником СБУ.

Як стверджують представники «С14» на сторінках своєї спільноти «герої АТО»:  «Мішаня”, “Несмачний”, “Фашик” та “Морячок”( Марзак Михайло Іванович, Жикол Віктор Вікторович, Мазорчук Володимир Олександрович, Мірошник Олег  Анатолійович)  – порядні хлопці, не хулігани, а бійку, спровокував хамовитий таксист, який “ще й удрав зі справи”. Кожен би втікав, куди очі бачать, якщо б на нього одного напали та витягували з автомобіля 4 молодика з ножами.

Також активісти зазначають, що справа сфабрикована. Цікаво у яких місцях?

Ось ніж, яким нікого не різали та  його власник Марзак Михайло під час затримання.

затримання 1

Усю «адекватність»  добровольців та зачинщиків конфлікту можна побачити на відео. Найбільш активним та “культурним”  був Марзак Михайло, при цьому націоналісти «С14» стверджують,  що провокаторами був сам таксист і представник СБУ. Відео зазнято на телефон випадковим свідком,увагу якого привернула гучна компанія, що здійняла галас. Це початок конфлікту,коли молоді люди вимагали у водія таксі довезти їх безкоштовно,оскільки вони учасники АТО. Двоє чоловік, що стоять біля авто- працівник Львівської ОДА та  працівнику СБУ, які налаякали хлопців та прийняли надалі удар на себе. Водій таксі в цей момент від’їхав, зупинився поруч та викликав поліцію.

Ще одним активним захисником і блокувальником суду у Львові, який готовий брати таких хамів на поруки,  є Низкогуз Михайло Юрійович, уродженець м. Червоноград, Львівської області, Депутат Львівської обласної ради.

нискогуз вк

Ось так, молоді люди хочуть уникнути покарання та прикриваються патріотичною діяльністю, участю в АТО, Народними  депутатами і їх помічниками. А батько-регіонал тепер намагається «відмазати» синочка, оскільки він “герой Ато”:

Марзак Іван Миколайович «відмазує» від суду синочка Михайла Марзака, який ножем трохи не вбив людей

Псевдопатріот Марзак Іван Миколайович — «перефарбувався». Шлях рига: від яника по сьогодні

Дякуємо за поширення інформації!

Читайте також:  Чауса готувались вбити та вимагали дати покази ще проти Бурби

Підписуйтесь на новини Спільно у соцмережах:

Наша сторінка на фейсбукSpilno — реальні новини України

Наша спільнота на фейсбук: Spilno — реальні новини України