Кремлівський «Майдан» – не пройде. Активісти виявили кремлівських провокаторів, які намагались перетворити вшанування пам’яті загиблим Героям «Небесної Сотні» на безлад.

Вже 20.02.2016 спеціалісти проекту “Тrident” розслідували та опублікували статтю про ФСБшного “бота” – Морозова, який прикривається у соц мережах ім’ям “Любов Козачкіна” та підбурює до громадських заворушень та повалення влади:

Спільно вычислил еще одну ФСБшную тварь которая подстрекает к Майдану-3

та розкриття кремлівських провокаторів продовжили націоналісти “С14”:

“Справжнє обличчя «революційноі» мразі — бойовики ДНР! Націоналісти С14 викривають російський запроданців!”

Усі справжні патріотичні організації Майдану виступили проти будь-яких активних дій проплачених “революціонерів”, та родини загиблих на Майдані Героїв висловили своє прохання:

“Звернення родин загиблих Героїв «Небесної Сотні» щодо вшанування пам`яті загиблих Героїв 18,19, 20 лютого у столиці України”

Але відбулося те, що відбулося. Зрадники та російські запроданці скористались тим, що на Майдан вшанувати пам’ять прийде багато людей. Один з організаторів цього безладу Коханівський – заявив мітинг на 10 000 людей, “славнозвісний” рейдер псевдо Айдарівець – Золотухін також заявив мітинг, доречі рейдерський захват готелю “Либідь” та Ропу з реабілітаційним центром АТОвців – то є його рук справа.

До того ж, безлад почався з протиправних дій кремлівських тітушок, які вдерлися у “Альфа” Банк: “Маргиналы и проплаченные ультраправые — последняя надежда Москвы. О погроме Альфа Банка Украина”

запроданка та пуйло

За ці два дні, що до безладу виліз прямий слід роботи “темного кардинала” – Юлії Тимошенко, яка завжди працювала на Росію та путіна, та розкрадаючи країну відкатами від газових контрактів – просто матеріально знищувала Україну та український народ. “РПСом” виявився її фейковий “батальйон” Батьківщина.

Читайте також:  Праздник продолжается. На границе Чечни и Грузии упал вертолет ФСБ Ми-8

Також надходить інформація, що до причетності до подій на Майдані Арсена Авакова.

Що до подій на Майдані проти повалення конституційного ладу висловився і екс комбат батальйону “Айдар” народний депутат України – Сергій Мельничук.

Офіційне звернернення зробив оперативний черговий штабу Самооброни Майдану Олексій Семенюк-Любавич:

“Щодо вчорашніх подій на Майдані.

Я, як оперативний черговий штабу Самооброни Майдану, хочу висловити свою особисту думку стосовно цих подій.

Вчора в нас був день жалоби за Небесною Сотнею. Ми прийшли вклонитися пам’ятним місцям, згадати тих кого з нами вже нема. Зустріти побратимів, яких давно не бачили.

Але провокатори вирішили скористатися нашою присутністю на Майдані.
Їм це не вдалося.

Бійці Самооборони Майдану захищають честь, гідність і свободу. Захист України, як єдиної і суверенної держави є справавою нашого життя. І ми це доводимо щодня.

Ми принципово не беремо участі в погромах, підпалах, захопленнях будинків. Знаючи, що таке війна, ми високо цінимо спокій мирних міст України і нашої столиці.

Ті люди, які спробують в подібних своїх діях прикриватися іменем Самооборони Майдану та використовувати нашу символіку не мають на це жодного права. Тому що наші прапори освячені кров’ю героїв.

Зрозуміло, що на Майдані було багато різних людей. Багато хто брав участь в Революції Гідності. Дехто з цих людей вчора з тих чи інших причин брав участь у мітингу та штовханині, яка була у вечорі.
Це їхня особиста справа.

Але підкреслюю ще раз, Самооборона Майдану, як організація, участі в цих провокативних діях не брала і не збирається.

Жоден наш сотник участі в тому дійстві не брав, і не є симпатиком бунту заради бунту.

Читайте також:  Метавселенная на основе биржи QMall: как это видит Николай Удянский

Зганьбити пам’ять Небесної Сотні ми не дозволимо.

Така моя думка.

Щиро ваш, 150.”

оперативний черговий штабу Самооброни Майдану Олексій Семенюк-Любавич
На фото справа: оперативний черговий штабу Самооброни Майдану Олексій Семенюк-Любавич позивний – “150й”
Штаб Самооброни Майдану
активісти Самооброни Майдану

Порядок на Майдані навели завдяки патріотичним громадським організаціям Майдану, патрульній Поліції та добровольцям Полку “Київ”

Тrident ні в якому разі не захищає деяких запроданців, які сидять у ВР та кабінеті міністрів, але ми завжди будемо захищати цілісність нашої держави від зовнішнього та внутрішного ворога.

Підписуйтесь на нашу сторінку на facebook!

Долучайтесь до нашої спільноти на facebook!

Спільно — портал громадянського суспільства!

Дякуємо за розповсюдження інформації!