Родини загиблих на Майдані Героїв “Небесної Сотні”  вимагають зачинити кафе, яке знову відкрилося у будинку профспілок.

Вдова загиблого Майданівця Юлія Цепун написала своє обурення та звернулася до мера м. Києва Віталія Клічко та до КМДА з проханням прибрати з будинку профспілок розважальний заклад:

“Нове кафе у Профспілках!!! Це на скільки люди подуріли та не мають нічого святого що відкривають центри розваг на крові Героів?!? В голові не вкладається як можливо банкетувати в приміщенні де було обірване не одне людське життя, життя Героїв Небесної Сотні?!? З такими темпами та нелюдяністью можемо дочекатись відкриття дискотеки на “алеї Героїв Небесної Сотні”!!! Жах!!!
Прошу мера м.Києва та КМДА негайно розібратися з цим аморальним вчинком, та прибрати з цього трагічного місця розважальний заклад!!!”

У россійських власників чи орендарів першого поверху будинку профспілок немає а ні совісті а ні поваги до Революції Гідності та загиблих Героїв. Падлюки знову відкрили кафе у цьому трагічному для України місці. Російські власники просто знущаються над нами, назву кафе “L’Kafa Cafe” вони змінили на назву “кафе на Майдані”, змінили вивеску на патріотичну, і знову влаштували весілля.

У листопаді 2015 року громада м. Київ вже зачинила россійське кафе “L’Kafa Cafe”, власники якого показали свою бездушність та зневагу. 8 грудня кафе “L’Kafa Cafe”  горіло, що коментували як “карму”:

“Не варто було відкривати такі заклади і танцювати в Будинку профспілок, де згоріли наші Герої. От тепер кара Божа і настигла”, – народний депутат Дмитро Лінько.

Але власники не каються, мабудь чекають від громади більш радикальних дій.

Маємо сподівання, що влада у найближчому часі відгукнеться та вирішить це питання раніше ніж це кафе згорить, чи буде вщент рознесене киянами.

Читайте також:  Юрій Прилипко - аферист роздерибанив майно громади - купив машину та квартиру коханці

“Перефарбоване” кафе російської мережі “L’Kafa Cafe”

ось вони – псевдопатріоти

12829480_10153403253327304_5515917684965910178_o

 

російська мережа кафе "L'Kafa Cafe" з власником без совісті та душі
російська мережа кафе “L’Kafa Cafe” з власником без совісті та душі

 

Автор статті:

Юрий Васильевич Микуляк

Долучайтесь до Spilno на facebook:

Сторінка Spilno

Спільнота Spilno