У приміщенні будівлі Київських міських профспілок знову успішно працює заклад, де можна поїсти і випити. Нове кафе отримало назву «Каратель». Воно успішно відкрилося 1 квітня в приміщенні збоку від основного корпусу профспілок прямо під білим полотном, яким застелений згорілий каркас будівлі від очей перехожих. Там же, де раніше, протягом останнього часу відкривалися, а потім скандально закривалися закладу «L’Cafа» і «На Майдані».

Нагадаємо, що в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року під час активної фази протистояння учасників революції з правоохоронцями в будівлі Профспілок, в якій в той момент знаходився госпіталь протестуючих, сталося загоряння. У великій пожежі, яка тривала близько двох діб, тоді загинуло кілька протестуючих. Сама ж будівля майже повністю вигоріла і до сьогоднішнього дня знаходиться в замороженому стані.

Більшість учасників Євромайдану і громадських активістів обурені відкриттям чергового розважального закладу на безпосередньому місці загибелі людей і вважають, що патріотична, або військова тематика в даному випадку не може фігурувати в якості достатнього виправдання.

#спільно проводить опитування, що до роботи закладу в місці загибелі людей

Російськи власники L’Kafa Cafe відкрили в Будинку Профспілок кафе “Каратєль”. Родини загиблих на Майдані Героїв «Небесної Сотні» вимагають зачинити кафе, яке знову відкрилося у будинку профспілок.

Чи буде повномасштабний напад Росії на Україну?