30 листопада відбудеться футбольна зустріч між національними збірними Саудівської Аравії та Мексики. Суперники зіграють в рамках третього туру групового етапу. Команди вийдуть на поле стадіону «Айконік», який знаходиться в місті Лусаїл. Колективи представляють квартет С, де також грають Аргентина та Польща.

На протистояння Саудівська Аравія – Мексика ставки вже можна зробити на сайті беттінг-компанії Паріматч. Перевагу аналітики віддають представникам Північної Америки.

Саудівська Аравія

«Орли пустелі» знаходяться на 51-ій сходинці в рейтингу ФІФА. Проте на Чемпіонат світу команда дещо неочікувано пройшла з першого місця в групі. Збірна дуже активно готувалася до Чемпіонату світу. З кінця вересня команда зіграла вісім товариських зустрічей, в яких показала хороші результати. Чого тільки варті перемоги над такими непростими суперниками як Ісландія та Північна Македонія. Ігри закінчились з мінімальним рахунком 1:0.

Також за цей період «орли пустелі» зіграли внічию з Панамою, Гондурасом, Албанією, США та Еквадором. Єдиний мінус в цій ситуації – слабка лінія атаки. Всі позитивні для команди результати за останній рік здобуті з рахунками 1:0, 1:1 чи 0:0. Останній раз команда забила більше одного гола за матч ще у 2021 році в ворота Китаю.

Мексика

Збірну Мексики очолює досвідчений тренер – Херардо Мартіно. Команда пройшла на Мундіаль з другого місця в групі. «Майя» набрали за 14 матчів 28 очок, що стільки ж як у Канади, але мексиканці поступилися за додатковими показниками. Вважається, що в третьому турі може вирішитися доля другого місця в турнірній таблиці, тому Херардо Мартіно випустить оптимальний склад.

Ставки по лінії букмекера Паріматч

На майбутню гру в беттінговій компанії Паріматч встановлено такі коефіцієнти:

  • перемога Саудівської Аравії – 5,60;
  • нічия – 3,85;
  • перемога Мексики – 1,62.
Читайте також:  Судьи Бутенко, Гусева и Винская отмазали одесского рейдера Сергея Дурача

Крім ставок на основні результати зустрічі, пропонується звернути увагу на додаткові ринки. Серед таких тотали, фори, точний рахунок, статистика та інше.

Де дивитись ігри Чемпіонату світу з футболу

Чемпіонат світу транслюватиметься багатьма стрімінговими платформами. Перегляд також можливий на сайті беттінгової компанії Паріматч. Функція надається безкоштовно авторизованим користувачам, при умові, що біля назви спортивної події в онлайн-лінії присутній значок Play.