Сергей Мельничук

Більшість членів комітету ВРУ з питань нацбезпеки і оборони не мають морального права там перебувати. Таку думку в ефірі телеканалу “112 Україна” висловив народний депутат від групи “Воля народу” Сергій Мельничук.

“Тут треба відокремити мух від котлет. Те, що Савченко намагається робити собі піар – це одне. Інше – як працює комітет. Я скажу так: більшість членів комітету, а саме голова комітету, його секретар і деякі комбати, які втекли з поля бою, кинувши свої підрозділи, не мають морального права перебувати і представляти український народ саме в комітеті з нацбезпеки і оборони”, – сказав нардеп.

Коментуючи інцидент із застосуванням вогнепальної зброї головою комітету Сергієм Пашинським, Мельничук сказав: “Пашинського треба взагалі, після того, що він накоїв зі зброєю, і рейдерських захоплень і т. д., відсторонити від виконання обов’язків голови комітету і вести щодо нього кримінальне провадження”.

Нагадаємо, 31 грудня в одному з сіл Васильківського району між місцевим жителем і народним депутатом Сергієм Пашинським сталася сутичка, в ході якої депутат застосував вогнепальну зброю.

За матеріалами “112й канал”