Робота сучасних букмекерських контор, які можуть забезпечити гравцям доступ до найкращих спортивних подій, пов’язана з наявністю ліцензії. Більшість сайтів, які працюють на території України, мають дозвіл від Кюрасао. Це міжнародна компанія, контролююча азартну сферу. Також серед порталів зустрічається ліцензії КРАІЛ державного зразку. Вони повністю регулюються на державному рівні та не блокуються інтернет-провайдерами. Проте навіть у випадку часткових блокування найкраща букмекерська контора забезпечує альтернативні варіанти доступу до ставок.

В Україні існує досить багато букмекерів, які намагаються зацікавити не лише розписом, коефіцієнтами, лінією, але й бонусними програмами. Саме через грошові заохочення бетторам пропонують долучитися до прогнозів спортивних подій без списування коштів з депозиту.

Розпис лінії та лайв ставки

Розпис на лінії визначає кількість форматів ставок, які ви можете зробити в рамках конкретної події. Бк пропонують не лише парі на лінію, але й в режимі реального часу. Топові азартні платформи намагаються розширити перелік доступних, щоб кожен бетторі міг обрати формат для себе.

Крім ключових спортивних напрямків букмекер охоплює нестандартні парі. В них є можливість долучитися до цікавих форматів, у яких спрогнозувати результат набагато складніше, проте вони можуть визначати гідні коефіцієнти.

Які бонуси пропонують букмекери?

Букмекерські контори регулярно проводять розіграші, залучають акції та бонусні пропозиції. У сфері ставок кількість бонусних форматів значно менша, ніж в ігрових автоматах. Проте, якщо вам вдалося обрати щедру букмекерську контору, ви можете розраховувати на вигідну підтримку від адміністрації.

Кожен бонус передбачає супутні умови його використання. Найчастіше це: сума ставки, частота ставок, величина коефіцієнта, з яким ви маєте відіграти цей подарунок. На етапі оцінки бонуса ви зможете встановити, чи вигідно використовувати вам цю пропозицію.

Читайте також:  Что ждет украинский рынок азартных игр в 2023 году: проблемы и перспективы

Найчастіше зустрічаються наступні бонусні формати:

  • вітальний пакет;
  • депозитні заохочення;
  • подій дня з додатковими нарахуваннями заробітку;
  • програма лояльності;
  • експреси дня тощо.

Висновок: як обрати букмекерську контору з реальними заробітками

У мережі досить багато букмекерських контор, тому вибір одразу зробити не завжди вдається. Саме тому ви мусите орієнтуватися на готові рейтинги азартних платформ або відразу самостійно тестувати азартний сайт. Ключовими параметрами пошуку вважають:

  • наявність української ліцензії, яка дозволяє функціонування бк на території вашої країни;
  • ширина лінії, розпис події;
  • доступність платіжних систем для поповнення рахунку та виведення коштів;
  • передбачена правилами бк комісія при виведенні коштів;
  • швидкість обробки транзакцій;
  • наявність зручного програмного забезпечення;
  • відгуки.

Визначити можливості конкретної бк можливо лише після створення аккаунта. Саме тому аналізувати кожен портал самостійно досить складно.